Lupta decisivă în UCL. Bayern se va confrunta cu Atletico pentru un loc în finala competiției



03 мая 2016

Momentul adevărului în Liga Campionilor! În această seară vom afla prima finalistă a competiţiei. Bayern Munchen va juca pe teren propriu returul cu Atletico Madrid. Bavarezii au nevoie de o victorie la două goluri diferenţă pentru a se califica în finală, după ce au pierdut meciul tur scor 0-1.
Presa germană a lansat titluri ironice la adresa antrenorului Pep Guardiola. Cotidianul Kicker a scris că tehnicianul lui Bayern se teme de hat trick. Asta după ce gruparea din Munchen a fost eliminată în ultimii doi ani din semifinalele Ligii Campionilor de echipe spaniole.
Meciul retur dintre Bayern Munchen şi Atletico Madrid va fi urmărit cu sufletul la gură şi în Moldova.
Foştii fotbalişti ai naţionalei vor susţine Atletico, însă unii cred că Bayern este favorită la calificare.
"Simpatez foarte mult Atletico Madrid, echipă cu jucători foarte buni. Însă voi miza pe Bayern Munchen pentru acasă echipa joacă foarte bine. Cred că lui Atletico îi va fi foarte greu să reziste în primele 15-20 de minute. Dacă va rezista, atunci va avea o şansă. Bayern Munchen acasă mereu începe meciul în forţă şi sigut va crea multe ocazii", a declarat fostul căpitan al naționalei Moldovei, Radu Rebeja.  
"Cred că spaniolii sunt favoriţi, voi miza pe echipa spaniolă. Se vede în teren dorinţa jucătorilor. Chiar dacă nu au super-vedete în lot, dar fotbaliştii sunt unul pentru altul. Doar aşa se poate obţine succesul", a spus fostul portar al selecționatei noastre, Serghei Dinov.
Partida dintre Atletico şi Bayern va fi transmisă de postul de televiziune Prime cu începere de la ora 21:45. 
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑