ELIMINARE SURPRINZĂTOARE! Ekaterina Makarova a fost învinsă de Magdalena Rybarikova



03 июля 2015
foto: ubitennis.com

O nouă eliminare surprinzătoare la turneul de Mare Şlem de la Wimbledon. A opta favorită a competiţiei, Ekaterina Makarova a fost învinsă de numărul 65 mondial, Magdalena Rybarikova. 

Ekaterina Makarova a fost eliminată în turul doi de la Wimbledon de sportiva din Slovacia, Magdalena Rybarikova în două seturi, scor 6-2, 7-5. Makarova a suferit a treia înfrângere din cele patru meciuri directe cu Rybarikova.

În schimb, a cincea favorită a competiţiei, Caroline Wozniacki nu a avut emoţii cu Denisa Allertova, din Cehia. Daneza s-a calificat în turul trei după ce s-a impus cu 6-1, 7-6.

În faza următoare, Caroline Wozniacki se va duela cu numărul 32 mondial, italianca Camila Giorgi. În turul trei s-a mai calificat şi Angelique Kerber. Sportiva din Germania a trecut în două seturi de rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, scor 7-5, 6-2, iar următoarea sa adversară va fi Garbine Muguruza.

La masculin, Andy Murray a trecut în trei seturi de ocupantul locului 73 în topul mondial, Robin Haase. Scoţianul a cedat doar şase game-uri şi s-a impus după o oră şi jumătate cu 6-1, 6-1, 6-4.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑