Arena pe care se va juca Supercupa arată ca o ruină! Ce probleme sunt la stadionul din Constanța.



03 июля 2015

 

Arena pe care se va juca Supercupa arată ca o ruină! **Ce probleme sunt la stadionul din Constanța.** VIDEO

Supercupa României le va opune miercuri, 8 iulie, pe Steaua și ASA Târgu Mureș, în deschiderea oficială a sezonului din România.

Din păcate, însă, FRF a decis organizarea acestei partide pe o arenă care arată deplorabil, pe care altădată juca și echipa națională. Federația a refuzat pentru moment omologarea stadionului, deși biletele la meci s-au pus deja în vânzare! O decizie finală va fi luată lunea viitoare.

Joi, reprezentanții FRF care au inspectat stadionul Farul au refuzat omologarea arenei pentru Supercupa României. Problemele au fost diverse, dar președintele clubului din Constanța, Auraș Brașoveanu, l-a asigurat pe Gheorghe Chivorchian că toate problemele vor fi remediate până la începutul săptămânii viitoare. De altfel, chiar dacă s-a autosuspendat din funcţia de secretar general al FRF pentru că a devenit inculpat în "Dosarul Poli Timişoara", Gheorghe Chivorchian a fost cel care s-a ocupat de omologarea stadionului.

></p><p>Cei de la Farul au primit din partea FRF nu mai puțin de 3.000 de scaune (provenite de la vechiul stadion Lia Manoliu), menite să fie montate pe arena din Constanța. În zilele care urmează, angajații vor face eforturi mari pentru a pune la punct toate deficiențele.</p><p>Şefii Federaţiei vor reveni luni la Constanţa pentru un nou control şi pentru omologarea arenei. Dar această vizită pare doar una formală! <em><strong> au explicat pentru gsp.ro oficialii constănţeni.

15 lei costă cel mai ieftin bilet la Supercupă, în peluză, 30 la tribuna a II-a și 40 de lei la tribuna I. Stadionul Farul a găzduit meciuri din Liga 1 până în urmă cu două sezoane, când a fost gazda Viitorului lui Gică Hagi.

Andrei Vochin susţine că dorinţa conducerii FRF este ca meciul să se dispute la Constanţa, în condiţiile în care este sezon estival şi numărul turiştilor de pe litoral este foarte mare. Totuşi, atrage atenţia oficialul federaţiei, există pregătite variante de rezervă.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑