Șeful Botoșaniului e sigur de calificare: "De 10 ori dacă mai jucăm cu ei, îi batem de fiecare dată"



03 июля 2015

 

**VIDEO** Șeful Botoșaniului e sigur de calificare:

VIDEO FC Botoșani - FC Tskhinvali 1-1. Moldovenii au dominat copios prima partidă din turul 1 preliminar UEL și au ratat multe ocazii de gol după deschiderea de scor, fiind penalizați la prima fază a reprizei secunde, când georgienii au egalat la o fază ce nu anunța mare pericol.

După meci, cei de la FC Botoșani au simțit frustrarea acestui rezultat care îi transformă în outsideri la calificarea în turul 2 preliminar al UEFA Europa League. Finanțatorul Valeriu Iftime nu este supărat pe jucători și îi încurajează pe aceștia înainte de returul care va fi pe 9 iulie.

"Îmi pare rău pentru lumea care a venit la stadion și a plecat dezamăgită", a declarat Iftime la Digi Sport, făcând o scurtă analiză a partidei: "Cred că ne vom califica, suntem echipa mai matură. Noi la pauză credeam că doar numărul nostru de goluri contează, nu credeam că pot da și ei. Ei n-au făcut nimic în atac și apoi au început țigăneala asta pe care o făceam și noi pe vremuri, cu trageri de timp, picioare blocate...

Am greșit, am jucat slab. Nu am avut un număr 10 și ne mai trebuiesc jocuri. Cred că am fost un pic relaxați, un pic prea siguri pe noi și asta ne-a costat. Nu am avut frica în ghete.

Dacă mai jucăm de 10 ori cu ei îi batem! Orice lucru important se obține cu maximum de efort. Noi l-am făcut mare pe portarul lor. Am ratat impardonabil de ușor anumite ocazii, dar nu avem ce să mai facem acum. Sper să reușească Leo (n.r. Grozavu) să-i monteze, să fim câini în meciul retur.

Avem șansa a doua acum, ei au dat golul în deplasare și este clar. Cred că ne putem motiva acum. Am văzut că băieții erau nervoși, și-au dat seama că le-a scăpat o victorie printre degete. Dacă nu știm să tratăm momentul, trece trenul prin gara noastră. Așa este cu echipele mai mici, nu știm să tratăm fiecare moment cu maximum de atenție", a mai spus afaceristul.

Gazdele au deschis scorul prin Petre Ivanovici, cu un şut din careu (min. 21), georgienii restabilind egalitatea în primul minut al reprizei secunde, prin atacantul Nika Kacearava, fiul antrenorului echipei FC Tskinavali. Echipa care va trece de această fază va juca în turul al doilea preliminar cu Legia Varşovia, vicecampioana Poloniei. 

Partida retur dintre Tskhinvali și FC Botoșani are loc joia viitoare, de la ora 19:00, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport 1.

Sursa foto: www.botosaneanul.ro


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑