Robert Veselovsky a așteptat degeaba oferta Stelei: "De aceea am ales Mlada!" Contact cu Dinamo



03 июля 2015

 

**VIDEO** Robert Veselovsky a așteptat degeaba oferta Stelei:

Portarul slovac Robert Veselovsky nu îşi va continua cariera în Liga 1. Goalkeeperul de 29 de ani s-a despărţit de Universitatea Cluj, după ce a renunţat la toţi banii pe care îi avea de primit, şi s-a înţeles cu cehii de la Mlada Boleslav, după cum a anunțat Digi Sport.

Veselovsky a stat pe bancă în amicalul pe care Mlada, echipă clasată pe locul 4 în ultima ediţie de campionat din Cehia, l-a disputat joi cu ASA Tg. Mureş, în Austria. După meci, acesta a stat de vorbă cu jurnaliștii și a lămurit discuțiile privind transferul său la Steaua sau la Dinamo.

"Doar am luat această decizie, asta a fost. Nu este un motiv exact, doar am luat această decizie. Am auzit de oferte, dar am decis să vin la un club bogat. Nu am avut nicio ofertă de la Steaua și de asta am ales Mlada.

Am petrecut doi ani acolo (n.r. în România) și încă am prieteni cu care păstrez legătura, așa că a fost o experiență grozavă pentru mine și mereu mă voi întoarce ca să îmi văd prietenii și să vin la Cluj.  Erau probleme financiare acolo, dar nu a fost principala problemă", a declarat Veselovsky, întrebat dacă a fost ofertat de Dinamo: "Nu contează, am decis să semnez și asta e situația".

La Mlada mai joacă Lukas Magera (fost fundaș la Poli Timișoara) și Gaston Mendy (fost fundaș stânga la Farul, U Cluj și Rapid). 25 de meciuri a bifat Robert Veselovsky în sezonul trecut al Ligii 1, fiind unul dintre cei mai apreciați stranieri din fotbalul românesc.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑