SOC la Wimbledon! Nadal, ELIMINAT din competitie de catre un tenismen care nu intra nici in top 100 - VIDEO



03 июля 2015

Soc la Wimbledon. Spaniolul Rafael Nadal a fost eliminat de un tenisman care nu intra nici in top 100. La fete, campioana actuala Petra Kvitova merge fara oprire spre un nou trofeu.

 

Fostul lider mondial, Rafael Nadal, nu se regaseste. Prestatia slaba a spaniolului in meciul cu Dustin Brown a fost ieri surpriza zilei la Wimbledon. Neamtul si-a adjudecat primul set, scor 7 la 5, iar ibericul cel de-al doilea – 6 la 3. In continuare, insa, Brown, numarul 102 in topul ATP, s-a miscat cu mult mai bine pe teren. El s-a impus cu 6 la 4 in urmatoarele doua seturi si l-a invins pe Nadal, furnizand o noua surpriza a competitiei. 

 

Un alt favorit de la Wimbledon, Roger Federer, a trecut lejer in etapa urmatoare. Elvetianul l-a batut pe tenismanul american Sam Querrey cu 6 la 4, 6 la 2 si 6 la 2. Intre timp, scotianul Andy Murray a castigat partida cu Robin Haase, din Olanda, scor 6 la 1, 6 la 1 si 6 la 4. Pe tabloul feminin, Petra Kvitova, din Cehia, a zdrobit japoneza Kurumi Nara cu 6 la 2 si 6 la 0. 

 

Kvitova a fost campioana la Wimbledon in anii 2011 si 2014.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑