VIDEO - Saxan Ceadir-Lunga, invinsa in meciul tur al preliminariilor Ligii Europa: 0-2 cu Appollon Limassol



03 июля 2015

Unii rateaza, altii marcheaza. Saxan Ceadar-Lunga a pierdut meciul primului tur preliminar al Ligii Europa, contra formatiei Apollon Limassol, scor 0 la 2. Pentru clubul din autonomia gagauza acesta a fost debutul istoric in cupele europene.


Saxan a primit vizita celor de la Apollon pe stadionul Zimbru din Chisinau. Meciul a fost bogat in faze de poarta. Oaspetii au fost mai activi si in minutul 33 au deblocat tabela de scor. Joao Pedro a finalizat o combinatie splendida, in viteza, a cipriotilor. 

In repriza secunda Saxan a jucat mai ofensiv si si-a creat numeroase ocazii de gol. Norocul, insa, nu a fost de partea echipei lui Vlad Goian. Si cum se intampla deseori in fotbal, daca nu marchezi tu, inscriu adversarii. In minutul 89 oaspetii au inscris pentru 2 la 0, prin Papoulis, acesta fiind si scorul final al partidei. 

Vlad GOIAN, ANTRENOR SAXAN: „Rezultatul putea fi altul, dar acum ne rămâne doar să felicităm adversarii pentru victorie. Dacă au câştigat înseamnă că pe merit. Acum urmează partida din deplasare, şanse mai sunt."


SINCRON: Pedro EMANUEL, ANTRENOR APOLLON: „Fotbalul constă în faptul că echipa care marchează, aceea şi câştigă. Noi am înscris astăzi de doua ori, Saxan nu a reuşit acest lucru. Desigur ei au încercat să atace mai mult şi chiar ne-au presat de câteva ori, dar am fost mereu concentraţi şi ne-am apărat bine."


Meciul retur dintre Apollon si Saxan se va juca in Cipru, in orasul Larnaca, pe 9 iulie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: preliminarii liga europa, saxan, appolon,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑