Ilie Năstase critică dur decizia de evacuare a Stelei: "O să cadă în paragină. Echipa asta nu moare"



03 июля 2015

Ilie Năstase **critică dur** decizia de evacuare a Stelei:

Steaua îşi va părăsi în curând "casa", după ce MApN i-a dat termen clubului de fotbal să plece din Ghencea. Echipa lui Gigi Becali are la dispoziţie o săptămână pentru a evacua arena.

Patronul Stelei este decis să plece din Ghencea cu toate investiţiile pe care le-a făcut: nocturna, lifturile, luminile sau camerele de luat vederi.

Ilie Năstase, cel care a făcut sport de performanţă la Steaua, critică dur decizia reprezentanţilor Armatei, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport 1.

"De ce i-au dat afară? Nu vine nimeni acolo. O să cadă în paragină. Nu se va mai ocupa nimeni. Dacă nu e interes să joace nimeni acolo, va ajunge în paragină. În 2020, se reface stadionul Ghencea. E unul dintre cele 4 stadioane care trebuie refăcute. Va fi teren de antrenament. Din toată treaba asta nu câştigă nimeni.

Nu îi înţeleg pe oamenii ăştia. Trei sferturi dintre jucătorii de la Steaua sunt la echipa naţională. Suntem nebuni cu toţii în ţara asta. Stadionul nu e al nimănui. E al românilor. Nu e al lui Boroi. Steaua putea închiria stadionul Cotroceni. Arată bine şi putea fi folosit. Echipa asta nu moare niciodată", a declarat fostul număr unu mondial.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑