Șumudică nu s-a înțeles cu șefii Astrei și rămâne fără contract. Transferurile, în stand-by



03 июля 2015

 

**VIDEO** Șumudică nu s-a înțeles cu șefii Astrei și rămâne fără contract. Transferurile, în stand-by

Situația antrenorului Marius Șumudică la Astra este în continuare incertă. În ciuda campaniei spectaculoase de achiziții și a planurilor mari de viitor, tehnicianul nu știe dacă va mai continua la gruparea giurgiuveană.

După revenirea din pregătiri, Șumudică a discutat despre noua înțelegere cu șefii clubului, la sediul unei societăți a patronului Ioan Niculae. Antrenorul în vârstă de 44 de ani a fost însoțit de avocatul său, iar când a părăsit negocierile a apărut vizibil nemulțumit că rămâne în continuare fără contract la fosta câștigătoare a Cupei și a Supercupei României.

"Chiar n-am ce să vă spun. Deocamdată, n-am rezolvat cu mine, ce să rezolv cu Filipe?", a spus Marius Șumudică, lăsând de înțeles că transferul lui Filipe Teixeira va rămâne în stand-by, până la rezolvarea situației sale.

Din câte se pare, antrenorul a refuzat prelungirea înțelegerii cu giurgiuvenii, din cauza unor clauze din contract. Dacă semnează, Șumudică va încasa 10.000 de euro pe lună, timp de doi ani, însă nu salariul este impedimentul.

Astra a reusit, in schimb, sa-i transfere pe: Lovin, Geraldo, Alexandru Stan, Daniel Florea şi Boldrin. Acum negociaza aducerea lui Filipe Teixeira.

Marius Șumudică și-a început al doilea mandat la Astra la începutul lunii mai, când l-a înlocuit pe Dorinel Munteanu.




Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑