Asociaţia Presei Sportive din Moldova are un nou preşedinte. A fost ales cu unanimitate de voturi



03 июля 2015

 

Asociaţia Presei Sportive din Moldova are o nouă conducere! Jurnalistul Eduard Ciobanu a fost ales cu unanimitate de voturi noul preşedinte al APSM.

Eduard Ciobanu, care a fost singurul candidat la funcţia de șef al forului, a devenit noul preşedinte al Asociaţiei Presei Sportive din Moldova. Ciobanu a fost votat de toţi cei 54 de delegaţi prezenţi la Adunarea Generală, desfăşurată într-un local de lux din Capitală.

În ultima perioadă, Ciobanu a ocupat funcţia de preşedinte interimar al Asociaţiei, după ce Vladimir Colesnicenco a demisionat.

"Obiectivele sunt unele îndrăzneţe. În primul rând vrem să atragem unii parteneri generali ai APSM. Vom desfăşura seminare pentru presa sportivă, Olimapiade, dar şi vom încerca să iniţiem concursuri pentru tinere talente. Avem de lucru mult şi sper ca pe viitor să avem filiale ai APSM în teritoriu", a spus Eduard Ciobanu.

Realizatorul Publika TV, Vitalie Maistru a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Presei Sportive.

Noua conducere a APSM a fost aleasă pe un termen de cinci ani.

Adunarea Generală a APSM a avut loc la o zi după ce a fost sărbătorită în întreaga lume Ziua Internaţională a Jurnalistului Sportiv.

Totodată, în cadrul evenimentului organizat de APSM au fost premiaţi ziariştii care s-au clasat pe primele locuri la Olimpiada Asociaţiei Presei Sportive.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑