Candidat surpriză pentru funcția de la FRF din care s-a autosuspendat Chivorchian! "Pot încerca"



03 июля 2015

 

**VIDEO** Candidat surpriză pentru funcția de la FRF din care s-a autosuspendat Chivorchian! 

Federația Română de Fotbal a rămas descoperită pe o poziți-cheie, după ce președintele Răzvan Burleanu a acceptat cererea de autosuspendare a lui Gheorghe Chivorchian din funcția de secretar general.

Un posibil înlocuitor pentru cel de-al doilea om din Federație este Miodrag Belodedici. Ambasador UEFA și director al centrelor de juniori din cadrul forului de la Casa Fotbalului, fostul libero al echipei naționale a confirmat că există această posibilitate, dar preferă să aștepte ședința de luni a Comitetului Executiv. Atunci se va lua o decizie în privința poziției din care Chivorchian s-a autosuspendat, după ce a fost acuzat într-o anchetă a Direcției Naționale Anticorupție.

Bun prieten cu Belodedici, încă de pe vremea când cucereau împreună cu Steaua Cupa Campionilor Europeni, Gabi Balint este cel care l-a întrebat despre această variantă: "E adevărat zvonul că o să fii viitorul secretar general al Federației?".

"Nu știu, dar pot să încerc. Încă nu e sigur, nu se știe situația lui nea' Gică Chivorchian. S-a autosuspendat un timp, iar luni (n.r. 6 iulie) se va întruni Comitetul Executiv. Nu știu dacă aș accepta, dacă mi s-ar propune. Eu mă descurc mai bine ca ambasador.", a spus Miodrag Belodedici, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

55 de selecții a strâns Belodedici la echipa națională a României, între 1984 și 2000.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑