O fostă glorie a Stelei se teme pentru viitorul echipei: "Îmi închipui că dispare"



03 июля 2015

 

**VIDEO** O fostă glorie a Stelei se teme pentru viitorul echipei:

Steaua şi-a pierdut sigla şi va fi evacuată din Complexul Ghencea săptămâna viitoare, Gigi Becali fiind hotărât să îşi recupereze investiţiile, luând de la stadion nocturna, lifturile sau luminile.

O fostă legendă a grupării "roş-albastre", Miodrag Belodedici, a vorbit pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, despre un scenariu de coşmar pentru fanii campioanei.

"Știm cu toții cu Steaua a plecat din Ghencea, și-a schimbat sigla. Suntem surprinși și așteptăm să vedem ce se întâmplă. Am mai văzut cazuri din astea, și la Timișoara sau la alte echipe care au jucat un an, apoi au dispărut.

Îmi închipui că dispare și Steaua și poate apare altă echipă, cu alt nume și o să se vorbească peste 30-40-50 de ani despre fosta Steaua, care a cucerit un trofeu acum mulți ani", a comentat fostul internaţional român.

Directorul centrelor de juniori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal vine cu o propunere pentru clubul condus de Becali: Steaua se poate antrena la Mogoşoaia.

"La Mogoșoaia trebuie să plătească și e scump acolo. terenurile sunt foarte bune. Ne trebuie bani la federație, să vină la Mogoșoaia, fiindcă există cantonament și tot ce le trebuie", a mai spus Belodedici.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑