Rădoi îşi critică jucătorii, după meciul cu Qarabag: "Ne facem griji pentru ce urmează"



03 июля 2015

 

**VIDEO** Rădoi îşi critică jucătorii, după meciul cu Qarabag:

Steaua a obţinut prima şi singura victorie din stagiul de pregătire din Austria, 3-2 împotriva celor de la Qarabag, însă Mirel Rădoi nu este deloc mulţumit de atitudinea jucătorilor săi.

Antrenorul roş-albaştrilor recunoaşte că este îngrijorat înainte de startul noului sezon, care va debuta oficial pe 8 iulie, cu meciul împotriva lui ASA Tg. Mureş, din Supercupa României.

"La ce am jucat azi, nici eu şi nici staff-ul meu nu suntem mulţumiţi. Ne facem griji pentru ce urmează, pentru că dacă vom continua cu atitudinea asta va fi foarte greu să câştigăm meciurile. Important e că marcăm la fiecare partidă, dar am şi primit gol în toate meciurile de până acum", a declarat tehnicianul campioanei.

Un aspect pozitiv îl reprezintă evoluţiile încurajatoare ale jucătorilor tineri. Tudorie a marcat pentru a treia oară în cele patru partide din Austria, Mihalcea a punctat şi el în premieră, iar Grădinaru a oferit pasa decisivă de la golul doi al Stelei.

"E important că Mihalcea a marcat şi că a jucat bine, dar dacă o să câştigăm sau o să pierdem, o s-o facem împreună. Nu vreau să vorbesc despre un jucător din respect pentru ceilalţi. Tudorie e golgheter deocamdată. Vom vedea la meciul din Supercupă cine va fi apt să joace", a precizat Rădoi.

Steaua se pregăteşte şi de duelul cu slovacii de la Trencin, din turul doi preliminar al Champions League, iar Rădoi ştie că echipa sa nu-şi permite să-i subestimeze pe campionii Slovaciei.

"I-am văzut de multe ori până acum şi, aşa cum am spus, e o echipă care ne poate pune probleme, dacă ne imaginăm că vom avea un meci uşor. E o echipă de calitate, cu jucători care pot face diferenţa în atac, dar e normal ca orice echipă să aibă slăbiciuni şi noi trebuie să le exploatăm", a spus Mirel Rădoi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑