Tahar a debutat pentru Steaua, Tudorie e golgheter. Noile achiziții ar putea juca în Supercupă



03 июля 2015

 

**VIDEO** Tahar a debutat pentru Steaua, Tudorie e golgheter. Noile achiziții ar putea juca în Supercupă

VIDEO Steaua - Qarabag 3-2. Aymen Tahar (foto, în stânga) a debutat în victoria Stelei cu azerii de la Qarabag şi ar putea juca şi în meciul din Supercupă, cu ASA Târgu Mureş.

Cel mai nou transfer a primit tricoul cu numărul 55 - purtat în stagiunea precedentă de fostul căpitan Alexandru Bourceanu - și i-a purtat noroc Stelei în ultimul meci din Austria.

Algerianul adus de la Gaz Metan Mediaș l-a înlocuit pe Muniru cu un sfert de oră înainte de finalului partidei cu azerii de la Qarabag. Antrenorul Mirel Rădoi ar vrea să-i testeze pe amândoi în Supercupa cu ASA Târgu Mureș.

"Tahar vine după o lună de vacanță. Sulley e la fel, dar va trebui să avem grijă ca să-i putem roti.", a spus Mirel Rădoi, la finalul meciului Steaua - Qarabag 3-2.

Alexandru Tudorie a marcat al treilea gol de când a venit la Steaua și a devenit golgheterul echipei în pregătiri.

"Deocamdată e soluția pentru atac, e golgheter. Vom vedea la meciul din Supercupă cine va fi apt să joace.", a mai precizat antrenorul Stelei.

Steaua nu a avut parte doar de vești bune la meciul cu azerii. Adi Popa ar putea rata partida cu ASA Târgu Mureș: s-a accidentat după 20 de minute de joc.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑