Rădoi s-a resemnat cu pierderea lui Cristi Tănase, dar cere rapid un înlocuitor



03 июля 2015

 

**VIDEO** Rădoi s-a resemnat cu pierderea lui Cristi Tănase, dar cere rapid un înlocuitor

După şase ani, Cristi Tănase pleacă de la Steaua. Jucătorul de 28 de ani se va transfera în China, la Tianjin Teda, mutarea fiind deja rezolvată, a confirmat preşedintele campioanei, Valeriu Argăseală.

Antrenorul roş-albaştrilor, Mirel Rădoi, se aştepta să nu se poată baza pe internaţionalul român în noul sezon, dar speră ca şefii clubului să aducă rapid un înlocuitor pe măsură.

"E un jucător important, însă ne aşteptam ca el să plece. Era normal, avea oferte şi, după şase ani, era momentul cel mai bun. A demonstrat ce avea de demonstrat şi cred că era normal să facă pasul în străinătate. Probabil s-a gândit la aspectul financiar. Nu a fost singura ofertă pe care a avut-o, dar a contat şi acest lucru", a declarat Rădoi, la finalul ultimului amical din Austria, câştigat cu 3-2 în faţa azerilor de la Qarabag.

"Va trebui să ne reorientăm rapid şi să începem tratativele pentru noul jucător, care oricum era pe lista noastră. Sunt mai mulţi, dar trebuie să concretizăm cât mai repede un nou transfer", a adăugat tehnicianul stelist.

Rădoi recunoaşte că "am urmărit jucători pe fiecare poziţie, pentru că ne aşteptam să pierdem mai mulţi jucători" şi a criticat din nu cluburile din Liga 1, care pun preţuri prea mari pe anumiţi fotbalişti.

"Vom vedea dacă vom lua jucători din Liga 1. Aţi întrebat dacă atacantul va fi român, dar, din păcate, nu sunt prea multe opţiuni în România, iar sumele care se cer sunt exagerate. Dacă se vor cere aceste preţuri, ne vom orienta în străinătate", a explicat Rădoi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑