Sharapova a trecut de Begu și îşi continuă forma foarte bună la Wimbledon: "Vreau să câştig trofeul!"



03 июля 2015

 

**VIDEO** Sharapova a trecut de Begu și îşi continuă forma foarte bună la Wimbledon:

Maria Sharapova a fost de neoprit în faţa Irinei Begu. Deşi primul set a fost unul echilibrat, jucătoarea din Rusia nu i-a lăsat prea multe şanse româncei.

Irina Begu şi-a încheiat cea mai bună participare la Wimbledon şi a confirmat prestaţiile solide pe care le-a avut în acest an la turneele de Grand Slam.

Românca de 24 de ani a ajuns în turul al patrulea la Australian Open, iar la Roland Garros şi Wimbledon s-a oprit dupa trei meciuri.

Chiar dacă a fost condusă cu 5-0 în setul secund, Begu a pus-o în dificultate pe final pe Sharapova, în ciuda formei excelente în care se află fostul lider mondial.

"M-am simţit bine în setul al doilea, evident că ea nu s-a dat la o parte şi a jucat foarte bine, aşa că am fost foarte fericită că am putut încheia meciul într-o formă bună", a declarat Sharapova.

Rusoaica vrea să pună capăt unei perioade de 11 ani în care nu a reuşit să cucerească trofeul la Londra, iar forma din acest moment îi dă speranţe.

"Trebuie să crezi, iar am eu credinţa că voi reuşi, nu muncesc atâtea ore pentru a intra pe teren fără să cred în mine. Este unul dintre cele mai preţioase momente, să joci în faţa a mii de oameni. Preţuiesc mult acest lucru, aşa că vreau să fiu cea care concurează pentru trofeu, vreau să fiu câştigătoarea şi îmi voi da silinţa să reuşesc", a afirmat Sharapova.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑