Zimbru se impune in DERBY-ul capitalei, succes ce o plasazea printre favorite in acest sezon. Meciul cu Dacia - VIDEO



03 августа 2015

Zimbru Chisinau a reusit sa o invinga aseara cu 2 la 0 pe rivala Dacia. Zimbrii s-au impus, asta desi apropae jumtate de ora, au jucat cu un om mai putin in teren. O victorie importanta pentru Zimbru in derby-ul capitalei, succes ce o plasazea printre favorite in acest sezon.

 

 

Fara victorie in fata Daciei, in ultimile 3 meciuri, Zimbru Chisinau a reusit o partida excelenta aseara in fata rivalei. Derby-ul capitalei a inceput cu un joc pe contre, cele doua echipe multumindu-se cu un rezultat egal de 0 la 0, la pauza mare. Insa dupa venirea de la cabine, ambele echipe au fortat deschiderea scorului, atacand in valuri. A fost totusi nevoie de o eliminare pentru a aprinde si mai mult meciul. In minutul 66, atacantul brazilian Jo a vazut direct rosu, dupa o imbranceala cu un adversar. Cu un om in plus Dacia a fost la un pas de gol prin Viorel Frunza, insa cei care au inscris au fost totusi zimbrii. Lupii galbeni au fost prinsi pe picior gresit si in urma unui contraatac, mijlocasul nationalei Capului Verde, Calu a adus-o pe Zimbru in avantaj.

 


Apoi pe final Dacia o mai incasat un gol. O greseala copilaresca a capitanului Veaceslav Posmac a dus la reusita fantastica a lui Alexandru Vremea.

 

 
Astfel, Zimbru se impune cu 2 la 0 si dupa acest succes are maxim de puncte dupa doua etape - 6, fiind la egalitate in fruntea clasamentului Diviziei Nationale, cu rivala Sheriff Tiraspol, si noupromovata Speranta Nisporeni.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑