Boca Juniors - Union Santa Fe 3-4. Tevez, primul gol pe La Bombonera după revenire



03 августа 2015

 

**VIDEO** Boca Juniors - Union Santa Fe 3-4. Tevez, primul gol pe La Bombonera după revenire

Carlos Tevez a marcat primul gol pe La Bombonera după revenirea de la Juventus, dar Boca Juniors a suferit primul eşec din ultimele şase partide, 3-4 cu Union Santa Fe, şi a ratat şansa de a urca pe primul loc în Argentina.

În direct la Digi Sport, Boca şi Union au oferit unul dintre cele mai spectaculoase jocuri ale anului în Argentina.

Show-ul a început încă din minutul 7, când Calleri a profitat de o respingere greşită şi a deschis scorul pentru gazde. Boca a rămas, însă, în 10 oameni în minutul 24. Portarul Orion s-a ciocnit în careu cu Gamba şi a fost eliminat după ce şi-a revenit.

După protestele gazdelor, Union a întors partida în doar cinci minute. Malcorra a egalat din penalty, iar Martinez a înscris pe contraatac.

Boca a revenit, însă, imediat după pauză, când Tevez a dat al doilea gol de la întoarcerea acasă, dar primul pe La Bombonera.

Britez a profitat apoi de erorile în lanţ din defensiva gazdelor şi a făcut 3-2 pentru Union. Cu două minute înainte de final, Calleri a reuşit dubla, cu o lovitură de cap din plonjon şi, la egal, Boca era lider cu un punct avans faţă de San Lorenzo.

N-a fost seara celor de la Boca, însă. În prelungiri, Gamba a făcut linişte pe arena gazdelor şi Union s-a impus cu 4-3.

Boca: Orion - J. Fuenzalida (F. Carrizo 70), Tobio, D. Diaz, Colazo (Betancur 78) - Gago, Erbes, Meli - Palacios (G. Sara 30) - Calleri, Carlos Tevez

Antrenor: Rodolfo Arruabarrena

Union: Fernandez - Brítez, Zurbriggen, Garcia Guerreno, Cardozo - Villar (Affranchino 81), Sanchez (De Iriondo 55), Martinez, Malcorra - Lucas Gamba, Riano (F. Soldado 69)

Antrenor: Leonardo Madelon

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑