Entuziasm şi energie pozitivă. Cum promovează mexicanii cursa de Formula 1 care va avea loc în țara lor



03 августа 2015
Foto: thedrum.com

Mexicanii continuă să promoveze cursa de Formula 1, care va avea loc la începutul lunii noiembrie în țara lor. Pilotul de rezervă al echipei Ferrari, Esteban Gutierrez, a participat la o cursă demonstrativă în centrul oraşului Mexico.

Capitala statului Mexic va găzdui în luna noiembrie o etapă a Mondialului de Formula 1 după o pauză de 23 ani. Organizatorii continuă să promoveze evenimentul şi au desfăşurat încă o cursă demonstrativă în centrul capitalei Ciudad de Mexico.

La eveniment a participat pilotul de rezervă al echipei Ferrari, Esteban Gutierrez. Acesta a condus pe o pistă improvizată, pe o distanţă de câţiva kilometri.

"Este ceva incredibil. Prima dată am avut parte de o asemenea experienţă. Am făcut în premieră acest lucru în faţa unei mulţimi. Tot entuziasmul şi energia pozitivă din această zi specială va rămâne mereu în inima mea. A fost o experienţă extraordinară", a spus Esteban Gutierrez.

Este pentru a doua oară în această vară când mexicanii au organizat o cursă demonstrativă. În luna iunie, pe străzile din Ciudad de Mexico au făcut spectacol pilotul echipei Red Bull Racing, Daniel Ricciardo şi pilotul de la Toro Rosso, Carlos Sainz.

Marele Premiu al statului Mexic se va desfășura pe 1 noiembrie. Cursa va avea loc pe circuitul Autodromo Hermanos Rodriguez din Mexico City. Începând din 2015, mexicanii vor găzdui în fiecare an câte o cursă de Formula 1 până în 2019. Toate biletele pentru cursa din acest an s-au vândut timp de două ore după ce au fost puse în vânzare.

În prezent, piloţii se află în vacanţă. Următoarea cursă de Formula 1 este programată abia pe 23 august în Belgia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑