FC Brașov a ratat ”cea mai mare victorie”. Clubul de sub Tâmpa, al 7-lea în insolvență



04 марта 2015

FC Brașov a ratat ”cea mai mare victorie”. Clubul de sub Tâmpa, **al 7-lea în insolvență**

VIDEO FC Brașov - Astra 1-1. FC Brașov, clubul patronat de către Ioan Niculaie, a intrat oficial în procesul de insolvență, după ce Tribunalul Brașov a admis cererea de deschidere a procedurii generale, susține Mediafax.

FC Brașov devine astfel al șaptelea club, dintre toate reprezentantele actualului sezon al Ligii 1, care alege o astfel de variantă pentru a evita falimentul.

Problemele financiare s-au acutizat în ultima vreme și la gruparea brașoveană, însuși președintele Constantin Zotta fiind cel care a spus că principalul obiectiv al echipei este acela de a nu intra în insolvență.

”Noi la Brașov nu primim nimic, ba din contră ni se pun bețe în roate. Am pierdut și cantina de la stadion și din cauza unor datorii către RIAL nu vom putea încasa banii de la UEFA, pentru că avem conturile blocate printr-un executor judecătoresc.

Cel mai mult îmi doresc să nu intrăm în insolvență. Sper să găsim soluții și dacă vom reuși acest lucru va fi cea mai mare victorie”, a spus, nu demult, Constantin Zotta într-o conferință de presă.

11 este locul ocupat de FC Brașov după 19 etape, cu 20 de puncte. U Cluj, echipa care se află pe primul loc retrogradabil (13), are 18 puncte.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑