Sărbătoare pentru jucătorii echipei momentului din fotbalul moldovenesc, FC Spicul Chişcăreni (VIDEO)



04 марта 2015

 

Formaţia din Divizia B, Spicul Chişcăreni este echipa momentului în fotbalul moldovenesc. Formaţia din raionul Sângerei a câştigat un turneu amical, iar patronul le-a organizat jucătorilor o petrecere într-un restaurant din Chişinău, ceea ce nu îşi permit toate cluburile din Divizia Naţională. Jucătorii au primit plicuri cu bani şi au avut liber la şampanie şi cognac.

Patronul echipei Spicul Chişcăreni a decis astfel să sărbătorească performanţa obţinută în cadrul turneului Cupa Rădăuţanu, care se desfăşoară în fiecare iarnă la Chişinău.

Jucătorii au venit cu soţii sau iubite şi au primit plicuri cu bani încă de la începutul petrecerii. Patronul clubului, Ion Cioina nu a ezitat să facă glume în timp ce împărţea banii fotbaliştilor.

Presa a scris că preşedintele clubului a dat întregii echipe 150 de mii de lei. Ion Cioina, care are o afacere cu materiale de construcţii, a refuzat să vorbească despre suma de bani pe care a oferit-o echipei.

În schimb, pe masa de de sărbătoare de la eveniment nu au lipsi bucatele tradiţionale, dar şi băuturile alese.

"Câte 20 de grame de şampanie pentru nişte băieţi, nu este nimic. Noi de multe ori, peste un meci facem aşa masă. Avem saună după meciuri, sală de forţă. Şi des ne premitem, nu întotdeauna cu şampanie, suc, cafea", a spus președintele FC Spicul Chișcăreni, Ion Cioina.

Pentru formaţia Spicul evoluează câţiva jucători care au trecut şi pe la naţionala Moldovei. Printre aceştia se numără Alexandru Leu, Ştefan Caraulan şi Denis Calincov, care cu 13 ani în urmă se tranferase de la Zimbru la Anderlecht Bruxelles. 

" - Credeţi că este un pas înapoi? - La ce vreţi să faceţi aluzie? - Credeţi că este un pas înapoi? - Eu cred altfel. Eu cred că aş vrea să joc acasă", a spus jucătorul Denis Calincov.

Antrenorul formaţiei este Constantin Arbănaş care a devenit campion al Moldovei cu Sheriff Tiraspol. 

"Nu m-am gândit poate, dar vă spun un lucru. Un antrenor mai bine să înceapă de jos, dacă vrea să ajungă sus. Sunt foarte multe exemple la antrenori care au început de sus. Cel mai bine e să capeţi experienţă. Încă nu mă pot numi antrenor pentru că nu am luat licenţa", a declarat antrenorul FC Spicul Chişcăreni, Constantin Arbănaș.

"Practic când eram copil, Constantin Arbănaş evolua la Sheriff și m-a impresionat. I-am văzut doar la televizor, însă când i-am văzut personal mi-am dat seama că sunt fotbalişti ca şi noi şi sunt nişte băieţi extraordinari", a declarat fotbalistul Andrei Secureanu. 

Spicul Chişcăreni ocupa primul loc în Divizia B, a treia liga valorică din Moldova. Gruparea din raionul Sângerei are ca obiectiv promovarea în Divizia Naţională.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑