UEFA pregătește o mare sancțiune pentru Inter. Datorii de 180 de milioane de euro în ultimii trei ani



04 марта 2015

 

UEFA pregătește o **mare sancțiune pentru Inter.** Datorii de 180 de milioane de euro în ultimii trei ani

Oficialii celor de la Inter Milano ar putea primi la începutul săptămânii viitoare o sancțiune fără precedent din partea UEFA, care va fi aplicată pentru încălcarea programului de fair-play financiar impus de forul european.

Potrivit ediției de miercuri a celor de la ”Gazzetta dello Sport”, cel mai recent club italian care a câștigat UEFA Champions League, în sezonul 2009-2010, are mari șanse de a fi sancționat din cauza unor datorii cifrate la 180 de milioane de euro, acumulate în ultimele trei sezoane.

Rossonerii au avut deja mai multe contacte din partea celor de la UEFA pentru a rezolva această problemă. Și în următoarea ședință a forului de la Nyon, de săptămâna viitoare, se va analiza acest caz. Jurnaliștii italieni au informații că pedeapsa ar include o amendă cuprinsă între 6 și 7 milioane de euro, o reducere a jucătorilor din lot pentru toate competițiile organizate de UEFA, precum și obligația de a nu mai efectua transferuri din străinătate.

În aceeași situație cu Inter Milano se află și AS Roma, ale căror datorii sunt cifrate la 100 de milioane de euro. Numai că, în această situație, pedeapsa nu ar fi aceeași ca și în cazul milanezilor pentru că suma este mai mică.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑