Țucudean nu l-a făcut uitat pe Keșeru. ”Amintiți-vă că nici el nu marca la început și era criticat”



04 марта 2015

 

**VIDEO** Țucudean nu l-a făcut uitat pe Keșeru. ”Amintiți-vă că nici el nu marca la început și era criticat”

SONDAJ Duckadam îl sfătuiește pe Gâlcă să joace cu Rusescu și Țucudean titulari. Președintele de imagine al Stelei, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, a spus că plecarea lui Keșeru din Ghencea s-a făcut la timp și nu-și face problemele în privința atacului roș-albaștrilor.

Steaua a disputat deja două partide din retur, dar nu a marcat niciun gol. După 0-1, acasă, cu Rapid, a urmat un 0-0, în deplasare, cu CSU Craiova. Duckadam crede că Steaua va marca din nou chiar contra Petrolului, în prima manșă a semifinalei Cupei României, care se va disputa joi, 5 martie, pe ”Ilie Oană”.

”Cei de la Petrolul vor juca acasă și vor fi obligați să atace. Va fi o presiune pe ei, sunt două manșe, dar își doresc victoria și să joace fotbal. Asta va fi în avantajul Stelei.

După meciul cu Rapid, am jucat mult mai bine la Craiova, dar n-am marcat. Va fi ca un mic examen pentru noi”, a spus Duckadam.

Oficialul campioanei nu este de acord cu cei care spun că atacul Stelei este în criză.

”Eu spun că echipa nu este în criză. Toată lumea spune că nu mai înscriem pentru că nu mai este Keșeru. Dar, el n-a marcat nici cu Aalborg și nici cu Dinamo Kiev, plus că în ultimele etape nici el nu mai marca în campionat.

Țucudean are nevoie de puțin timp pentru acomodare. Cred că atacul nostru ar fi mult mai consistent dacă el ar face cuplu în față cu Rusescu. Țucudean este un jucător de forță care poate face spații pentru Rusescu.

La meciul cu Rapid meritam măcar un egal, după cele două bare și acea ocazie a lui Stanciu, iar la Craiova sigur că am ratat, dar și arbitrajul ne-a fost potrivnic.

Nu uitați însă că și Keșeru la început nu marca și lumea deja începuse să vorbească”, a conchis Duckadam la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑