Real Madrid, peste Barcelona și Benfica! Echipa cu cele mai multe victorii în deplasare



04 марта 2015

 

**VIDEO** Real Madrid, peste Barcelona și Benfica! Echipa cu cele mai multe victorii în deplasare

VIDEO Real Madrid - Villarreal 1-1. Real Madrid a pierdut două puncte mari în duelul cu Villarreal, însă echipa lui Ancelotti are motive să spere că își va reveni rapid, în partida de la Bilbao, cu Athletic.

Athletic - Real este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, ora 19:00. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

În meciurile din deplasare, Real a adunat nu mai puțin de 10 victorii, cele mai multe dintre echipele de top ale Europei, fiind luate în calcul șase campionate (Premier League, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, Primera Division, Liga Sagres).

Barcelona și Benfica, liderul din Portugalia, sunt echipele care completează acest top, ambele formații având până acum câte 9 succese obținute în jocurile de pe teren străin.

Real are șanse mari să depășească în următoarele etape performanța din sezonul trecut. În ediția 2013-2014 din La Liga, Real a avut 11 victorii, 41 de goluri înscrise și 38 de puncte obținute în deplasare.

În acest campionat, Real are deja 30 puncte (10 victorii și 3 înfrângeri) și 39 de reușite, cu două mai puține decât în campionatul precedent, pe care l-a terminat pe locul 3. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑