Un candidat la președinția FIFA va fi susținut de Confederaţia Sud-Americană de fotbal



04 марта 2015
Foto: skysports.com

Joseph Blatter va fi susţinut de Confederaţia Sud-Americană de fotbal la alegerile prezidenţiale din acest an. Anunţul a fost făcut de preşedintele reales al forului din America de Sud, Juan Angel Napout, la Congresul de la Asuncion.

Joseph Blatter, președinte al FIFA din 1998, a fost prezent la Congresul Confederaţiei de Fotbal din America de Sud, desfăşurat la Asuncion, în Paraguay. După ce a fost reales preşedinte al forului sud-american pentru încă un mandat de patru ani, paraguayanul Juan Angel Napout a făcut primul anunţ la şedinţa Comitetului Executiv.

Acesta a declarat că Blatter va avea parte de susţinere pentru obținerea celui de-al cincilea mandat de preşedinte al FIFA la alegerile de la Zurich. Napout a mai menţionat că sud-americanii vor susține şi intenţia federţiei internaţionale privind disputarea Mondialului din 2022 în perioada noiembrie-decembrie.

Alături de Blatter, la Asuncion, au fost prezenţi şi contracandidaţii acestuia la scrutinul din luna mai, prinţul iordanian Ali Bin Al-Hussein, vicepreşedinte FIFA, Michael van Praag, președintele federației olandeze, şi fostul jucător portughez Luis Figo.

"Nu ştiam că aceştia îl vor susţine pe Sepp Blatter. Deja eram gata să le prezint preşedinţilor de federaţii din America de Sud programul meu, aşa cum a făcut-o Luis Figo. Am fost în stare să le spun care sunt obiectivele mele", candidatul la președinția FIFA, Michael Van Praag.

Alegerile prezidenţiale de la FIFA vor avea loc pe 29 mai, la Zurich.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑