Accidentare horror a lui Busequets. Pina l-a călcat involuntar și mijlocașul a ajuns la spital!



04 марта 2015

 

**VIDEO** Accidentare horror a lui Busequets. Pina l-a călcat involuntar și mijlocașul a ajuns la spital!

UPDATE: Barcelona a anunțat deja, pe site-ul oficial, că Busquets are o leziune a sindesmozei gleznei drepte, dar că abia joi va fi supus la mai multe analize pentru a se determina gravitatea accidentării. 

 

VIDEO Villarreal - FC Barcelona. La faza golului de 1-1, marcat de fostul jucător al catalanilor, Jonathan dos Santos, trupa blaugrana a primit o lovitură extrem de dură.

Faza golului marcat de Villarreal în minutul 40 a plecat de la Pina, cel care a preluat o minge în cercul de la centrul terenului. Mijlocașul a înaintat apoi câțiva metri cu mingea la picior, n-a fost suficient de atent și era să piardă balonul în fața lui Busquets.

></p><p><span>Pina a încercat să salveze mingea și cu un ultim efort i-a pasat în față lui <strong>Cheryshev</strong>, dar după ce a dat drumul la minge din inerție la faultat extrem de grav pe mijlocașul lui <strong>Luis Enrique</strong>, pe care l-a călcat pe gleznă.</span></p><p><span>Busquets, care a suferit o fractură, a fost luat cu targa de pe gazon, după ce i-a fost imobilizată glezna, și dus de urgență la spital.</span></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑