Dinamo, un dezastru cu Stoican: două victorii în 9 meciuri! "Doar din gură vorbim, pe teren mai puțin"



04 мая 2015

 

**VIDEO** Dinamo, un dezastru cu Stoican: două victorii în 9 meciuri!

VIDEO Dinamo - Steaua 1-3. Dinamo nu are rezultatele scontate de la schimbarea lui Mihai Teja cu Flavius Stoican.

Din cele nouă meciuri în care a pregătit alb-roșii în retur, Stoican a câștigat doar două: unul cu Ceahlăul Piatra Neamț (3-1), care se putea încheia la egalitate dacă nu ar fi intervenit erorile de arbitraj, iar al doilea cu Rapid (2-0), când jocul "câinilor" nu a impresionat.

Flavius Stoican a vorbit la microfonul Digi Sport la finalul derby-ului cu Steaua (1-3), în care a suferit un nou eșec în fața marii rivale: "Am făcut o primă repriză bună, tactic a fost în regulă. Ne gândeam în a doua repriză să punem presiune pe adversar.

Mă gândeam că cei care intră pe teren vor pune presiune. Apoi au fost acele momente grele din timpul unui joc, pe care nu le-am gestionat cum trebuie. Mă refer la golurile primite".

></span></strong></span></p><p><span style=Despre momentul întreruperii partidei, din startul reprizei secunde, Stoican a comentat: "Așa a hotărât arbitrul, noi ne-am conformat. Am încercat să îi țin în priză pe băieți, dar până la urmă s-a dovedit că această întrerupere nu a fost de bun augur pentru noi, pentru că am suferit. Păcat că am cedat în momentele în care am acuzat o stare de oboseală".

Antrenorul lui Dinamo a lăudat un jucător după acest meci, dar admite că jocul echipei este departe de ceea ce așteaptă fanii din Ștefan cel Mare: "Cred că Nedelcearu a făcut o partidă bună și cred că este unul dintre puținele câștiguri din această partidă, dacă pot spune că există aspecte pozitive după această partidă. Îmi doream să câștigăm, dar păcat că doar din gură vorbim și mai puțin pe teren. Asta e supărarea mea. Mi-aș fi dorit ca sentimentele pe care le trăiau înaintea partidei să le arate și pe teren".

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Dinamo se află pe locul 8 în Liga 1, cu 41 de puncte, zece peste linia retrogradării. Până la locul 1 este o diferență de 24 de puncte. Flavius Stoican a revenit pe banca alb-roșilor la meciul cu Ceahlăul (3-1), de pe 14 martie 2015.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑