Campioana speră încă la al treilea titlu consecutiv: 'Stanciu mi-a zis că va marca'



04 мая 2015

 

**VIDEO** Campioana speră încă la al treilea titlu consecutiv: 'Stanciu mi-a zis că va marca'

VIDEO. Dinamo - Steaua 1-3. Campionii au rămas neînvinşi în faţa eternei rivale în ultimele 11 partide directe, în care s-au înregistrat 9 victorii şi două egaluri.

Meciul a fost întrerupt 20 de minute în debutul actului secund, dar a fost cu noroc pentru oaspeţi, care, după reluare, au marcat primele două goluri ale meciului, după "dubla" lui Nicuşor Stanciu.

"Un meci impotriva lui Dinamo e unic. Am crezut că vor rupe jocul în repriza a doua. Acest minunat copil, Stanciu, care mi-a spus că dacă joacă azi, va face tot posibilul să marcheze. I-am zis să înscrie un gol, dar mi-a zis că va da două.

Momentul în care s-a aruncat acea petardă, arbitrul a făcut semn sa iasă echipele de pe teren şi, atunci, Arlauskis a părăsit terenul. El, la pauză, avea o stare ciudată şi nu i-a fost uşor să treacă peste acel lucru", a declarat Valeriu Argăseală în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

După această victorie, lupta la titlu dintre Steaua şi ASA continuă. Elevii lui Liviu Ciobotariu au două puncte avans, cu patru etape rămase de disputat. Totuşi, "roş-albaştrii" sunt nevoiţi să termine cu un punct în clasament peste nou-promovată. În caz de egalitate la finalul sezonului, ASA este favorizată de rezultatele directe.

"Era presiune înaintea meciului, dar în discuţiile pe care le-am avut cu jucătorii erau conştienţi că trebuie să facă un joc bun pentru a merge mai departe în drumul spre primul loc. Presiunea nu este tot timpul distructivă, dar era presiunea rezultatului, dar şi cea a faptului că întâlneam Dinamo. Există şi presiunea patronului.

Există o primă care e stabilită pentru un meci de campionat. Am văzut că lumea spunea că cei de la ASA au meciuri mai grele ca noi, dar aţi văzut că au câştigat cu 6-1. Mergem mai departe şi trebuie să câştigăm ultimele 4 meciuri. Suporterii noştri s-au comportat sportiv şi le mulţumesc", a adăugat preşedintele Stelei.

Etapa a 31-a: Steaua - Chiajna
Etapa a 32-a: FC Brașov - Steaua
Etapa a 33-a: Steaua - Botoșani
Etapa a 34-a: CSMS Iași - Steaua

Etapa a 31-a: Gaz Metan - Târgu Mureș
Etapa a 32-a: Târgu Mureș - Petrolul
Etapa a 33-a: Astra - Târgu Mureș
Etapa a 34-a: Târgu Mureș - Oțelul

Toate meciurile din Liga 1 sunt ÎN DIRECT la Digi Sport 1, iar fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑