Napoli - AC Milan 3-0. Gabbiadini a marcat cel mai frumos gol al partidei



04 мая 2015

 

**VIDEO** Napoli - AC Milan 3-0. Gabbiadini a marcat cel mai frumos gol al partidei

Derby-ul etapei a 34-a în Italia, Napoli - Milan, a început senzational: Hamsik a pătruns pe stânga şi a fost faultat în careu. De Sciglio a primit cartonaşul roşu în secunda 50, cea mai rapidă eliminare din istorie în Serie A. Higuain a executat lovitura de la 11 metri, însă Diego Lopez a parat.

În 10 oameni, Milan s-a apărat bine până la pauză şi putea chiar să dea lovitura prin Bonaventura. Napoli a avut prima ocazie în partea secundă - în minutul 59, Paletta a fost aproape de autogol, după duelul cu Hamsik.

Defensiva lui Milan a cedat până la urmă, cu 20 de minute înaintea finalului. Hamsik a punctat din careu. S-a făcut rapid 2-0 - Higuain a finalizat centrarea perfectă a lui Mertens. Peste alte două minute, Napoli a mai înscris o dată. Gabbiadini a semnat cel mai frumos gol al partidei, după ce Diego Lopez l-a blocat în prima fază pe Higuain.

Milan rămâne fără victorie în Serie A de 5 etape, în timp ce Napoli e pe locul 4 - echipa lui Rafa Benitez păstreaza şanse de a prinde in extremis locul de play off pentru UEFA Champions League.

Napoli (4-2-3-1): Andujar - Maggio, Albiol, Britos, Ghoulam - Jorginho (Gabbiadini 55), Lopez (Luperto 84), Callejon, Hamsik, Insigne (Mertens 69) - Higuain

Antrenor: R. Benitez

Milan (4-3-3): Lopez - De Sciglio, Alex, Paletta, Bocchetti (Bonera 61) - Poli, De Jong, Van Ginkel - Honda, Destro (Pazzini 57), Bonaventura (Felicioli 84)

Antrenor: F. Inzaghi

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑