Steaua lui Gâlcă, 6 goluri în derby-uri: "Așteptăm un pas greșit de la ASA!". Ce s-a petrecut cu Arlauskis



04 мая 2015

 

**VIDEO** Steaua lui Gâlcă, 6 goluri în derby-uri: 

VIDEO Dinamo - Steaua 1-3. Costel Gâlcă a ajuns la două victorii din două derby-uri cu Dinamo prinse pe banca Stelei. Duminică, roș-albaștrii au câștigat cu 3-1 pe terenul rivalilor, după ce în tur le administraseră un sec 3-0 și au ajuns la 11 meciuri consecutive fără înfrângere în "El Clasico de România".

Antrenorul campioanei ultimilor doi ani a vorbit despre momentele grele petrecute la vestiare, după ce arbitrul Cristian Balaj a întrerupt jocul din cauza torțelor, petardelor și obiectelor contondente aruncate de dinamoviști și care îl aveau ca țintă pe portarul Arkauskis. Lituanianul a acuzat amețeli și a fost la un pas să nu revină pe teren.

"Erau importante aceste 3 puncte pe care le-am câștigat. Vreau să felicit galeria dinamovistă pentru că a făcut o atmosferă foarte frumoasă. Fără acele petarde, cred că era o atmosferă extraordinară la acest derby.

Nu că a fost greu să-l conving pe Arlauskis să revină, dar era amețit și exista riscul să nu mai intre, iar noi aveam nevoie de el. Mă bucur că a intrat, că a făcut un meci foarte bun, am câștigat acest meci și că sperăm în continuare la titlu.", a declarat Costel Gâlcă, la finalul meciului Dinamo - Steaua 1-3.

"Nu trebuie să ne mai gândim că am pierdut primul loc, ci la următorul meci, cel cu Chiajna. Trebuie să îl câștigăm și să așteptăm un pas greșit de la ASA. Normal că, dacă ajungeam la 5 puncte distanță, era foarte greu să mai recuperăm în aceste 4 meciuri.", a mai spus antrenorul campioanei ultimelor două sezoane.

Gâlcă (43 de ani) a explicat și cele două surprize din echipa de start a Stelei: folosirea lui Chipciu ca vârf împins și titularizarea lui Breeveld în linia de mijloc: "La începutul sezonului am mai avut meciuri în care Chipciu a jucat vârf de atac și am avut foarte multă mobilitate și viteză și asta m-a convins pentru această alegere. Breeveld mai jucase și am decis că trebuie să joace, fiindcă are calitate și aduce liniște în mijlocul terenului".

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑