Lupta e dură la subsol. Balaur: "Sunt patru echipe care luptă pentru salvare"



04 мая 2015

 

**VIDEO** Lupta e dură la subsol. Balaur:

VIDEO. U CLuj - Gaz Metan Mediaş 1-1. Egalul a păstrat ambele echipe pe locurile retrogradabile, cu patru etape rămase de disputat. Cu 1-1 pe Cluj Arena, echipa lui Adrian Falub a bifat a doua remiză la rând. Gazul este neînvinsă de cinci etape, dar, în acest interval, a adunat patru rezultate de egalitate.

"Suntem cel puţin 4 echipe pe un singur loc la retrogradare, mă gândesc Rapid, U Cluj, noi şi Braşovul care luptăm pentru un loc la salvare", a comentat Ion Balaur.

"Nu putem să ne facem calcule, că după rezultatele surprinzătoare pe care le fac echipele din zonă, care luptă cu noi, nu putem să ne facem noi puncte, câte puncte ar fi de ajuns sau nu", a zis şi Adrian Falub.

Situaţia Mediaşului se poate complica etapa viitoare. Primeşte vizita liderului ASA Târgu Mureş, duminica viitoare, la 18:30. Meciul este transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

"Suntem cu emoţii, da, dar e fotbal, se începe de la 0-0 şi nu se ştie niciodată. S-au mai întâmplat surprize în acelaşi campionat şi putem şi noi să facem o surpriză", a declarat cel care a scos penalty-ul oaspeţilor, Azdren Llullaku.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑