Dinu Gheorghe a taxat fuga la vestiare a steliștilor: "Azi, Lovin a fost Arlauskis". Greșeli nepermise la Dinamo



04 мая 2015

 

**VIDEO** Dinu Gheorghe a taxat fuga la vestiare a steliștilor:

VIDEO Dinamo - Steaua 1-3. Dinu Gheorghe nu a venit și cu o doză de noroc la Dinamo. Primul meci al său ca oficial al "câinilor roșii" a fost derby-ul cu Steaua, pierdut la două goluri diferență, la capătul unui meci plin de tensiuni.

Dinu Gheorghe a acuzat erorile impardonabile comise de jucători, spunând că este de neiertat ca o echipă cu o asemenea experiență să primească al doilea gol la numai 3 minute după ce adversarii deschiseseră scorul din penalty.

Directorul general al lui Dinamo a criticat și atitudinea steliștilor din momentul în care Cristian Balaj a decis să suspende jocul. Arlauskis, care până atunci fusese luat la țintă cu petarde, torțe și obiecte contondente, a sprintat la vestiare imediat după ultima explozie care a avut loc lângă el.

Dinu Gheorghe l-a comparat pe portarul lituanian cu Florin Lovin, protagonistul unui moment asemănător, în urma căruia Steaua au câștigat cu 3-0 la masa verde în fața Rapidului.

În 2008, la un meci disputat în pe terenul giuleștenilor, din tribuna ocupată de rapidiști s-a aruncat o brichetă ce l-a lovit în cap pe arbitrul central Alexandru Deaconu, care a oprit definitiv meciul la 1-0 pentru alb-vișinii. După ce a judecat cazul, Comisia de Disciplină a decis ca Steaua să câștige cu 3-0 la "masa verde".

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU FAZA DIN "CAZUL BRICHETA"

"Asta este Steaua. S-a mai întâmplat și cu alte ocazii, așa că nu mă miră. Astăzi, Lovin a fost Arlauskis.", a spus Dinu Gheorghe, la finalul meciului Dinamo - Steaua 1-3.

"O să vedem în continuare ce e de făcut. Avem un program, avem un proiect și trebuie să aducem echipa acolo unde trebuie să o aducem. Cea mai importantă este încrederea, se fac erori impardonabile pentru nivelul ăsta, care nu pot fi acceptate. Dacă ne uităm pe clasament și la ce a fost în ultima perioadă, avem multe de schimbat, dar trebuie să o luăm pas cu pas.", a declarat directorul general al "câinilor roșii".

"La Tg. Jiu, acum câteva zile, le-am făcut adversarilor două goluri. Azi, la fel, i-am făcut Stelei cadou 3 penalty-uri, apoi am ratat cu ușurință foarte mare. Nu se poate ca o echipă experimentată, cu multe derby-uri în picioare, să primească în 3 minute al doilea gol. Nu e permis! Mai erau multe minute de jucat și nu se poate să greșim așa.", a mai spus Dinu Gheorghe.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑