Milsami, Dacia şi Sheriff au obţinut victorii în ultima etapă a Diviziei Naţionale



04 мая 2015
Foto simbol: moldova.sports.md

Lupta pentru titlu continuă în Divizia Naţională. Toate cele trei contracandidate la primul loc au obţinut victorii în etapa a 28-a a campionatului. Milsami a învins Zimbru cu 2-1, Dacia s-a impus în faţa formaţiei Saxan, iar Sheriff a câştigat partida cu FC Tiraspol.

Milsami Orhei a obţinut prima victorie după trei înfrângeri consecutive. Echipa pregătită de Iurie Osipenco a învins pe teren propriu Zimbru cu scorul de 2-1.

Căpitanul orheienilor, Romeo Surdu, a deschis scorul în minutul 26 după un şut puternic din interiorul careului. Zimbru a egalat imediat după pauză, prin mijlocaşul Gheorghe Anton.

Milsami a dat lovitura în minutul 61, atunci când Romeo Surdu a înscris un gol de generic, marcând dintr-un voleu spectaculos.

O altă echipă care luptă pentru titlu, Dacia a învins Saxan cu scorul de 3-0. Pentru lupii-galbeni au marcat Frunză, Stjepanovic şi Bejan. Sheriff a obţinut o victorie în faţa concitadinei FC Tiraspol. Echipa lui Zoran Zekic s-a impus cu scorul de 4-0.

După 28 de etape, Dacia este lider, având cu trei puncte mai multe decât Milsami şi Sheriff, care ocupă locurile 2 şi respectiv 3.

În următoarea rundă, Dacia va juca derby-ul Capitalei cu Zimbru, Sheriff se va duela cu Saxan, iar Milsami va întâlni Academia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑