Meciul dintre Marin Cilic şi John Isner a fost întrerupt din cauza întunericului



04 июля 2015

 

**VIDEO** Meciul dintre Marin Cilic şi John Isner a fost întrerupt din cauza întunericului

Americanul John Isner nu se dezminte. Americanul este din nou protagonist într-un meci foarte lung, iar duelul său cu Marin Cilic, din turul 3 de la Wimbledon, a fost întrerupt din cauza întunericului.

Cilic, favorit număr 9 şi campion anul trecut la US Open, a condus cu 2-1 la seturi, însă Isner, cap de serie numărul 17, a găsit puterea de a reveni de fiecare dată.

După patru ore şi 16 minute, cei doi jucători au plecat la vestiare, la scorul de 7-6, 6-7, 6-4, 6-7, 10-10.

Până în momentul întreruperii meciului, Cilic a reuşit 34 de aşi, iar Isner 33; croatul a făcut 5 duble greşeli, în timp ce americanul a comis doar una.

La capitolul lovituri câştigătoare, raportul este de 79-66 pentru Cilic, iar Isner a comis mai multe erori neforţate (50-34). Procentajul punctelor realizate din primul serviciu este de 88%-78% în favoarea lui Cilic.

Isner a jucat cel mai lung meci din istoria tenisului, chiar la Wimbledon, în 2010, când l-a învins pe francezul Nicolas Mahut după 11 ore şi 5 minute de joc, disputate pe parcursul a trei zile. Americanul s-a impus în cele din urmă cu 6–4, 3–6, 6–7, 7–6, 70–68. 

În turul următor, câştigătorul acestei confruntări va juca împotriva americanului Denis Kudla, care l-a învins pe Santiago Giraldo în cinci seturi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑