Serena Williams, "thriller" la Wimbledon în fața lui Heather Watson. Își întâlnește sora în optimi



04 июля 2015

 

**VIDEO** Serena Williams,

Serena Williams a trecut prin momente dificile în faţa lui Heather Watson, dar s-a calificat în optimi la Wimbledon. Acolo, liderul mondial va juca împotriva surorii sale, Venus.

De 5 ori câștigătoare la Londra, Serena Williams (33 de ani) a avut nevoie de set decisiv pentru a o învinge pe Heather Watson, după ce l-a câștigat pe primul cu 6-2 și l-a cedat pe al doilea cu 4-6. Britanica, de pe locul 59 WTA, a servit pentru meci, însă Williams a revenit și s-a impus cu 7-5. Următorul adversar al Serenei va fi chiar sora ei, Venus, care a trecut în două seturi de Aleksandra Krunic, scor 6-3, 6-2.

Victoria Azarenka își continuă și ea parcursul pe iarba londoneză. Semifinalistă în 2011 și 2012, jucătorea din Belarus a învins-o cu un dublu 6-4 pe Kristina Mladenovic. În optimi, Azarenka o va întâlni pe Belinda Bencic. Campioana de la Eastbourne a trecut cu 7-5, 7-5 de Bethanie Mattek-Sands, din Statele Unite.

Andrea Petkovic a părăsit în turul al treilea turneul. Jucătoarea din Germania a pierdut cu 5-7, 4-6 în fața kazahei Zarina Diyas, care va evolua în optimi contra Mariei Sharapova, cea care a trecut de Irina Begu în două seturi, 6-4, 6-3.

Lucie Safarova a avut un meci greu cu Sloane Stephens. A șasea jucătoare a lumii a pierdut primul set cu 3-6, dar a reușit să revină și să obțină calificarea, grație adjudecării următoarelor două, cu 6-3, 6-1.

În runda următoare, Safarova va evolua împotriva unei alte americance, Coco Vandeweghe. Numărul 47 WTA a bifat a treia victorie la Wimbledon după ce i-a cedat doar două game-uri Samanthei Stosur (6-2, 6-0).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑