Djokovic se apropie de nivelul maxim: "Sper să joc şi mai bine săptămâna viitoare"



04 июля 2015

 

**VIDEO** Djokovic se apropie de nivelul maxim:

Novak Djokovic este aproape de cel mai bun nivel al său. O spune chiar campionul din 2014, care a oferit faza zilei la finalul jocului cu Bernard Tomic. A semnat pe un picior artificial.

Cele trei victorii clare de la Wimbledon i-au dat încredere lui Novak Djokovic. Liderul mondial este convins că poate cuceri pentru al doilea an la rând titlul la All England Club. Vrea însă şi mai mult de la jocul său.

"Poate că din exterior pare că nu am fost suficient pus la încercare, dar am fost. Sunt mulţumit de felul în care joc, cu siguranţă nivelul meu este foarte aproape de cel pe care mi-l doresc, şi sper ca săptămâna următoare să pot juca şi mai bine", a spus Nole.

După victoria cu Tomic, Djokovic şi-a răsplătit fanii cu poze. Sârbul i-a dăruit un prosop unei fetiţe şi a oferit un autograf inedit, semnând pe piciorul artificial al unui bărbat.

Şi Nick Kyrgios s-a numărat printre performerii zilei. L-a eliminat pe semifinalistul de anul trecut, Milos Raonic. Serviciul a fost principala armă a australianului, care a reuşit 34 de aşi.

"Ştiam că strategia mea trebuie să fie bazată pe un serviciu bun şi un tenis agresiv, şi că el va servi bine şi îşi va face jocul obişnuit", a explicat australianul de 20 de ani.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑