Primul român care a jucat la Tianjin Teda laudă alegerea lui Tănase: ”China e mult peste Arabia”



04 июля 2015

 

**VIDEO** Primul român care a jucat la Tianjin Teda laudă alegerea lui Tănase: ”China e mult peste Arabia”

Bogdan Mara, primul român care a evoluat la Tianjin Teda, în China, în 2003/2004, laudă alegerea făcută de Cristi Tănase, care va ajunge la aceeași formație.

”Eu am fost primul român care a jucat la Tianjin Teda. Apoi, pe parcurs i-am mai dus pe Jerry Gane, pe Bilașco acolo...

De mulți azi se vorbește de transferul lui Tănase la un club din Europa, dar nu s-a materializat nimic. Acum a ajuns și el la o vârstă, joacă de mulți ani la Steaua, și își dorește probabil foarte mult un transfer afară”, a declarat președintele clubului ASA Târgu Mureș, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Mai mult, Bogdan Mara susține că Tănase a luat decizia corectă, întrucât fotbalul din China este superior celui din țările arabe, de unde se vorbea că mai avusese mijlocașul stelist oferte în trecut.

„Și, crede-mă, China este o destinație mult mai bună decât Arabia, ca nivel fotbalistic, mai ales în ultimul timp. Guangzhou, echipa numărul 1 a Chinei, a câștigat Liga Campionilor Asiei. Mai e și Cosmin Contra acolo...

Și din punct de vedere financiar, dar și din punct de vedere fotbalistic, e mai bine în China decât în Arabia”, a încheiat Bogdan Mara.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑