O singură medalie de aur pentru mongolezi în ziua a doua a Grand Prixul-ului de la Ulaanbaator



04 июля 2015

**O singură medalie de aur** pentru mongolezi în ziua a doua a Grand Prixul-ului de la Ulaanbaator

În ziua a doua a Grand Prix-ului de judo de la Ulaanbaator (Mongolia), reprezentanții țării gazdă au obținut o singură medalie de aur, după trei locuri întâi în ziua precedentă.

La categoria 63 kg. feminin, Tserennadmid Tsend-Ayush, campioana Mongoliei, a câștigat la waza-ari finala disputată cu japoneza Miho Minei (17 ani), campioană mondială de juniori.

La 73 kg. masculin, Nyam-Ochir Sainjargal a ratat al 5-lea aur pentru gazde, după ce a fost surprins de un atac al chinezului Yinjirigala Sai care a pus capăt meciului înainte de limită.

Favorita categoriei 70 kg. austriaca Bernadette Graf, numărul 5 mondial, și-a respectat cartea de vizită și a câștigat aurul după o fixare în ultimul act la Chao Zhou din China, în timp ce la 81 kg. victoria i-a revenit vice-campionului mondial Antonie Valois-Fortier din Canada, care a trecut, la un singur avertisment diferență, de Attila Ungvari din Ungaria.

Marele premiu al Mongoliei continuă și duminică la Digi Sport 1 ÎN DIRECT de la ora 11:00 cu meciurile pentru medalii de la categoriile mari: 78 și +78 kg feminin, 90, 100 și +100 kg. masculin.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑