Cristi Tănase, asaltat de fanii români și străini la plecarea spre China. "Toți prietenii mei îl iubesc!"



04 июля 2015

 

**VIDEO** Cristi Tănase, asaltat de fanii români și străini la plecarea spre China.

Cristian Tănase s-a întors acasă cu Steaua, însă și-a făcut deja bagajul pentru China. Decarul roș-albaștrilor mai are o simplă formalitate de îndeplinit pentru a se transfera la Tianjin Teda.

După doar câteva ore petrecute acasă, Tănase s-a întors la aeroport și a decolat cu direcția China. Înainte de îmbarcare, mijlocașul a fost asaltat de fani la poze. "Dodel" are fani în Marea Britanie, după ce a impresionat în meciurile jucate contra lui Liverpool sau Chelsea.

"Mie nu-mi place fotbalul, dar pe el îl cunosc! Toți prietenii mei din Anglia, românii, îl iubesc și cred că e grozav!", a spus în fața camerelor un admirator englez.

La scurt timp după aceea, spre Cristi Tănse a venit un egiptean care i-a spus mijlocașului că este bun prieten cu președintele lui Zamalek (una dintre cele mai valoroase echipe din Egipt): "Dacă mai aveai puțină răbdare ai fi ajuns acolo, erai pe lista lor!", i-a spus acesta.

Tănase va semna un contract pe doi ani cu Tianjin Teda, după aceea va face vizita medicală și apoi urmează să debuteze la noul său club.
Aproxiamativ un milion de euro pe an va încasa Tănase la Tianjin Teda, echipă pentru care au mai evoluat Bogdan Mara și Marius Bilașco.

La Steaua, Tănase a jucat șase ani, timp în care a câștigat trei titluri, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii și Supercupa României.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑