Papp nu mai prinde nici lotul la Steaua: "S-a considerat că Râpă este într-o formă mai bună"



04 октября 2015

 

**VIDEO** Papp nu mai prinde nici lotul la Steaua:

Steaua a încheiat turul sezonului regulat din Liga 1 cu o victorie la Iaşi, scor 2-1, dar succesul roş-albaştrilor a fost obţinut fără unul dintre jucătorii reprezentativi ai campioanei.

Paul Papp, jucător care este o prezenţă constantă în naţionala României, nu a fost nici măcar în lot pentru partida cu CSMS Iaşi. Decizia a fost surprinzătoare, mai ales că Steaua a mers în Moldova având pe bancă mai mulţi juniori, precum Mihalcea sau debutantul Onţel.

La finalul întâlnirii, antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dică, a explicat motivele pentru care Papp a fost lăsat acasă pentru meciul cu echipa lui Nicolo Napoli.

"S-a considerat că în acest moment Cornel Râpă este într-o perioadă foarte bună. A jucat în ultimele meciuri, echipa a câştigat cu el pe teren şi suntem de părere că la momentul actual este într-o formă mai bună decât Papp", a spus Dică.

Cu Râpă titular, Steaua a câştigat ultimele trei meciuri de campionat, în timp ce Papp a jucat din primul minut în succesul cu U Cluj, din Cupa României. Fostul fundaş al celor de la FC Vaslui nu a mai fost titular în Liga 1 de pe 15 august, când campioana a remizat pe teren propriu cu ASA Tg. Mureş (1-1).

Papp a avut parte de un început de sezon foarte slab, iar momentul cel mai dificil l-a reprezentat returul cu Partizan Belgrad, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Apărătorul a fost principalul vinovat în eşecul cu 4-2 din capitala Serbiei, care a consfinţit eliminarea roş-albaştrilor din cea mai importantă competiţie la nivel de club.

După prestaţia foarte slabă cu Partizan, Papp nu a mai fost un titular cert în echipa lui Mirel Rădoi, însă a dat vina pentru acest lucru pe concurenţa puternică de la Steaua.

"La Steaua nu sunt titulari şi rezerve. Eu mă antrenez, iar Mister decide cine intră sau pe pe teren", a spus Papp, înaintea meciului cu FC Voluntari, din etapa trecută.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑