Unai Emery a obţinut prima victorie din carieră în faţa Barcelonei, la a 21-a încercare



04 октября 2015

 

**VIDEO** Unai Emery a obţinut prima victorie din carieră în faţa Barcelonei, la a 21-a încercare

A cucerit două trofee europene, dar nu reuşise să o învingă pe Barcelona. Seria negativă a lui Unai Emery s-a încheiat, însă, sâmbătă, după un meci senzaţional.

Sevilla s-a impus pe teren propriu cu 2-1 în faţa Barcelonei, iar tehnicianul de 43 de ani a obţinut prima victorie din carieră împotriva catalanilor, la a 21-a încercare.

În precedentele 20 de întâlniri cu gruparea de pe Camp Nou, Emery reuşise doar 6 egaluri şi fusese învins de 14 ori. Echipele sale marcaseră 22 de goluri şi primiseră 53. Înfruntase Barcelona cu Almería, Valencia, Spartak Moscova şi Sevilla, dar nu putuse să rupă acest blestem.

Victoria de sâmbătă a fost cu atât mai specială cu cât Sevilla nu mai câştigase împotriva Barcelonei pe Sanchez Pizjuan din 2007, atunci când Kerzhakov şi Dani Alves au întors rezultatul în favoarea andaluzilor, după ce Ronaldinho deschisese scorul.

"Ne-am îmbunătăţit jocul şi aste este ceea ce trebuie să facem în continuare. Încercăm să găsim soluţii şi am găsit una în acest meci, în care am obţinut o victorie importantă, dar trebuie să căutăm în continuare", a spus Emery, la finalul partidei.

Golurile marcate de Krohn-Dehli şi Iborra au fost primele primite de Claudio Bravo în La Liga după aproape şase luni. Portarul chilian nu a mai fost învins de pe 11 aprilie, tot dintr-un meci cu Sevilla, încheiat la egalitate, scor 2-2. Atunci, Banega şi Gameiro au punctat pentru andaluzi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑