Steliano Filip vrea neapărat la națională: "Dacă nu sunt chemat, voi munci mai mult!"



04 октября 2015

 

**VIDEO** Steliano Filip vrea neapărat la națională:

Unul dintre cei mai buni jucători dinamoviști în prima parte a campionatului a fost Steliano Filip. Sub comanda lui Mircea Rednic, fundașul și-a câștigat un loc printre titulari, iar acum următorul său obiectiv este convocarea la naționala României.

"Îmi doresc foarte mult să fiu la echipa națională, dar și dacă nu voi fi chemat, voi munci mai mult și o să revin", este ambiția lui Filip.

Integralist în meciul pierdut de Dinamo cu Astra, scor 0-1, Steliano Filip este dezamăgit că roș-albii nu au putut să câștige acest meci special, în memoria lui Cătălin Hîldan.

"A fost o dezamăgire foarte mare, pentru că ne-am dorit toată suflarea dinamovistă un rezultat bun și să mai treacă această supărare de atâția ani. Asta este, mergem înainte, sperăm ca această pauză să fie de bun augur și să revenim mai puternici. Lumea vine cu plăcere pe Arena Națională, este un stadion frumos, ne dorim să mai avem meciuri pe această arenă", a mai declarat jucătorul în vârstă de 21 de ani.

1 meci a bifat Steliano Filip pentru naționala mare a României: amicalul cu Bulgaria (0-0) din februarie 2015. Atunci, dinamovistul a fost titular și a fost schimbat după 63 de minute

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑