Luis Enrique crede că Barça a avut ghinion la Sevilla: "Nu-mi vine să cred că am dat doar un gol"



04 октября 2015

 

**VIDEO** Luis Enrique crede că Barça a avut ghinion la Sevilla:

FC Barcelona a pierdut meciul disputat pe terenul Sevillei, scor 1-2, deşi a avut patru bare şi alte ocazii mari de a marca.

La finalul jocului, antrenorul catalanilor, Luis Enrique, nu şi-a ascuns dezamăgirea faţă de modul în care echipa sa a fost învinsă pe Estadio Sanchez Pizjuan.

"Nu-mi vine să cred că am marcat doar un gol, după ce mingea s-a aflat atât de mult timp în preajma porţii lor. A fost un meci în care ne-am creat foarte multe ocazii, la fel cum au făcut şi adversarii noştri.

Am avut 10-15 minute în repriza a doua în care am fost penalizaţi. Sevilla ne-a fost superioară în acea perioadă. Am încercat să revenim, dar nu a fost posibil", a declarat tehnicianul campioanei Spaniei.

Chiar dacă elevilor său nu le-au lipsit şansele de a marca, Luis Enrique a precizat că nu poate fi mulţumit după un asemenea meci: "Nimeni de la Barça nu poate fi mulţumit după o înfrângere. dacă rezultatul nu este bun, nu suntem fericiţi".

Cu toate acestea, antrenorul de 45 de ani nu este îngrijorat de lipsa de eficacitate a atacanţilor săi.

"Nu suntem în cea mai bună formă când vine vorba de marcat goluri, chiar deloc, dar sunt sigur că acest lucru se va schimba de-a lungul sezonului", a spus Luis Enrique.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑