Încă un debut la Steaua. Rădoi a folosit un mijlocaş de 17 ani: "Îi vom da încredere în continuare"



04 октября 2015

 

**VIDEO** Încă un debut la Steaua. Rădoi a folosit un mijlocaş de 17 ani:

Steaua a încheiat turul sezonului regulat cu o victorie, scor 2-1, pe terenul lui CSMS Iaşi, iar Mirel Rădoi i-a oferit şansa debutului în Liga 1 lui Cristian Onţel, un mijlocaş de 17 ani crescut la juniorii roş-albaştrilor.

Onţel a intrat pe teren în prelungirile partidei, imediat după golul marcat de gazde, înlocuindu-l pe Adi Popa.

"Azi am preferat să debutăm un copil de 17 ani, Onţel. O să-i dăm încredere în continuare, pentru că e un jucător talentat şi ne dorim ca jucătorii români talentaţi să ajungă în Liga 1", a declarat antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dică.

Fost jucător la Steaua şi în trecut antrenor la tineretul roş-albaştrilor, Nana Falemi, l-a caracterizat pe proaspătul debutant, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Este un copil cuminte, puternic şi curajos, cu tehnică bună şi inteligent, cu personalitate în joc şi care înţelege imediat ce-i ceri şi pune repede în aplicare pe teren. Exact ca toţi jucătorii valoroşi.

Onţel trebuie să muncească mult, sa vadă doar fotbal şi Steaua, pentru că greul acum începe. Trebuie să rămână în lot şi apoi să se impună în echipă", a scris Falemi.

Cristian Onţel a mai fost folosit de Rădoi la prima echipă, însă doar în amicale. Tânărul mijlocaş a reuşit chiar să marcheze, într-un meci pe care Steaua l-a câştigat cu 4-0 în faţa celor de la CS Tunari, în luna septembrie.

Onţel este al 27-lea jucător folosit de Mirel Rădoi în acest sezon şi al doilea junior care debutează pentru roş-albaştri, după Vlad Mihalcea.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑