Florin Andone a fost din nou decisiv pentru Cordoba, care a urcat pe patru, în Segunda



04 октября 2015

 

**VIDEO** Florin Andone a fost din nou decisiv pentru Cordoba, care a urcat pe patru, în Segunda

Florin Andone a fost din nou decisiv pentru echipa sa, Cordoba, sâmbătă seara, în partida din etapa a șaptea a Segundei Division. Românul a fost integralist în disputa de pe teren propriu cu Bilbao Athletic, a doua echipă a bascilor. Cordoba s-a impus cu 1-0 și a urcat pe locul patru.

Andone a fost cel mai periculos om al echipei sale, ratând ocaziile cele mai importante și reușind să obțină lovitura de la 11 metri din care s-a marcat golul victoriei. Mai întâi, în minutul 2, Nando i-a pasat excelent românului în centrul careului, Andone a reluat din prima, dar a trimis milimetric peste transversală.

În minutul 21, Raul de Tomas i-a pasat excelent, vertical, Andone a intrat în careu și ar fi scăpat singur cu portarul, dar Yeray Alvarez l-a faultat. Raul de Tomas a executat lovitura de la 11 metri și a marcat.

Aproape de finalul disputei, Andone a scăpat singur în stânga, după ce a depășit un adversar, a intrat în careu, dar a șutat slab și portarul Alex Remiro a blocat balonul.

Andone a marcat un gol în acest sezon, în victoria 1-0 a echipei sale cu Ponferradina. A dat de asemenea o pasă decisivă.

Cordoba are 13 puncte după 7 runde și a urcat pe locul patru, de baraj pentru promovare. Alte trei echipe sunt la egalitate de puncte, 13, în frunte, alături de echipa lui Andone, Numacia, Alcorcon și Osasuna, ultima având un meci mai puțin disputat.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑