Englezii şi-au cerut scuze public, după eliminarea de la CM: "Ne-am dezamăgit ţara şi fanii"



04 октября 2015

 

**VIDEO** Englezii şi-au cerut scuze public, după eliminarea de la CM:

Englezii le-au cerut scuze public suporterilor după eşecul de la Cupa Mondială de rugby. În premieră la turneul final, echipa gazdă a fost eliminată în faza grupelor.

Visul englezilor de a câştiga a doua Cupă Mondială din istorie a fost spulberat. Eşecul cu Australia, al doilea din grupă, după cel cu Ţara Galilor, i-a scos din cursa pentru trofeu.

Pentru prima oară în istoria competiţiei, gazda Cupei Mondiale a fost eliminată încă din faza gupelor.

În ultimul meci din grupa A, naţionala antrenată de Stuart Lancaster va juca doar pentru orgoliu împotriva Uruguayului.

"Cuvintele nu pot exprima cât de dezamăgiţi suntem. Am avut nişte susținători fantastici şi simțim că le-am dezamăgit încrederea. Australia este probabil una dintre cele mai bune echipe cu care am jucat în ultimele 12 - 18 luni şi a meritat victoria", a declarat antrenorul Angliei, Stuart Lancaster.

Dublă campioană mondială, Australia va întâlni în ultimul meci din grupă Ţara Galilor.

"Suntem foarte multumiţi cu rezultatele şi, de asemenea, cu angajamentul jucătorilor, în special. Cum am spus, nu a fost un spectacol perfect, există încă o mulțime de lucruri pe care le putem îmbunătăți, însă angajamentul a fost foarte bun", a spus selecţionerul australienilor, Michael Cheika.

Australia este lider în grupa A, cu 13 puncte, la egalitate cu Ţara Galilor, ambele echipe fiind deja calificate în sferturile de finală.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑