Spiritele s-au încins la partida dintre Dacia şi Milsami. Care echipă a triumfat la final



04 октября 2015
Foto: fcdacia.md

Dacia Chişinău a învins în deplasare Milsami, în derby-ul etapei a zecea. Mijlocaşul "lupilor-galbeni", Alexandru Bejan a marcat singurul gol al partidei în minutul patru.

"A fost important să câştigăm aici şi să demonstrăm că am pierdut pe nedrept finala din sezonul trecut. Se poate de spus că ei au avut noroc. Noi am meritat să fim campioni anul trecut", a declarat mijlocaşul Daciei, Alexandru Bejan.

După golul încasat, antrenorul lui Milsami, Iurie Osipenco l-a înlocuit pe fundaşul Adil Rhaili. Decizia tehnicianului l-a scos din minţi pe fotbalistul marocan, care în drum spre vestiar a aruncat tricoul jos.

"Bineînţeles, el va fi sancţionat dur. Aici nu trebuie să fii fiţos în faţa publicului. El gesticulează. Valoarea trebuie să fie demonstrată pe terenul de fotbal", a declarat antrenorul FC Milsami, Iurie Osipenco.

Tot în prima repriză, Milsami a reuşit să înscrie, prin Romeo Surdu, însă golul a fost anulat pe motiv de off-side, iar Dacia s-a impus până la urmă cu 1-0.

"Ce frică putem să avem în faţa unei echipe care nu a marcat niciun gol în meciurile cu liderii? Ei au pierdut trei partide şi astăzi au suferit al patrulea eşec. Noi trebuie să avem frică faţă de ei? Nu. Am pierdut cu 0-2 meciul cu Zimbru şi următorul meci direct va fi unul pe muchie de cuţit. Nu am avut dubii că vom câştiga astăzi", a spus managerul Daciei, Adlan Şişhanov.

"Astăzi a fost o mare presiune asupra noastră. Noi înţelegeam că în cazul unei victorii ne vom apropia de lideri. Am vrut prea mult să câştigăm şi nimic nu a ieşit", a explicat Osipenco.

Dacia a revenit pe primul loc în Divizia Naţională, cu 23 de puncte şi are cu un punct mai mult decât Zimbru. "Galben-verzii" au umilit cu 3-0 Zaria Bălţi într-un alt meci din etapa a zecea.

Pe locul trei în clasament se află Sheriff, cu 21 de puncte. Gruparea tiraspoleană s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Saxan Ciadîr-Lunga.

Milsami rămâne pe poziţia a patra şi are 15 puncte, la fel ca şi Dinamo-Auto Tiraspol.

 

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑