Elizabeta Samara joacă ACUM pentru medalia de aur, la Europenele de tenis de masă



04 октября 2015

Elizabeta Samara **joacă ACUM pentru medalia de aur,** la Europenele de tenis de masă

UPDATE 17:11 - Sportiva noastră a avut parte de o revenire spectaculoasă și a revenit în meci: 2-2. Elizabeta a jucat mult mai atent, nu a mai făcut greșeli neforțate și a dominat net acest game.

 

UPDATE 17:02 - Olandeza pare dezlănţuită. A câştigat şi al treilea joc, scor 11-3, şi conduce cu 2-1. 

UPDATE 16:55 - Jie Li egalează scorul finalei. Olandeza s-a impus cu 11-9 şi scorul la jocuri a devenit 1-1. 

UPDATE 16:45 - Elizabeta Samara a câştigat primul joc al meciului, scor 11-6. 

UPDATE 16:35 - A început finala feminină de simplu. 

UPDATE 11:15 - Imediat după calificarea în finala Campionatului European, Elizabeta Samara a recunoscut că s-a temut de meciul din semifinale, în care a întâlnit-o pe ultima reprzentantă a gazdelor rămasă în competiţie, Polina Mihailova.

"M-am temut înainte de startul meciului. Polina a jucat mult peste nivelul său obişnuit în ultimele şase luni şi şi-a îmbunătăţit serios jocul. A dovedit că poate juca sub presiune.

Sala plină, suporteri entuziaşti, totul a fost în favoarea ei. M-am simţit puţin "singură" aici. Să nu uităm că ea a învins-o pe principala favorită, Han Ying", a spus Samara.

A fost a treia întâlnire directă între Samara şi Mihailova, românca impunându-se de două ori. Prima oară s-a întâmplat în 2010, la Campionatul Mondial pe echipe. Victoria rusoaicei a fost obţinută la Baku, în acest an.

Elizabeta Samara s-a calificat în finala probei de simplu de la Campionatul European de tenis de masă de la Ekaterinburg.

Românca de 26 de ani a câştigat cu 4-1 (12-10, 6-11, 14-12, 11-6, 11-4) semifinala cu rusoaica Polina Mihailova.

În finală, programată duminică, de la ora 16:00, românca o va întâlni pe olandeza Jie Li, care a trecut în penultimul act de Yu Fu (Portugalia), cu 4-1 (11-9, 6-11, 11-8, 11-8, 11-6).

Jie Li este triplă campioană europeană cu echipa Olandei, iar anul acesta a cucerit argintul la individual şi pe echipe la Jocurile Europene de la Baku.

Samara s-a calificat şi în finala de dublu de la Campionatul European, alături de partenera ei, Georgina Pota, din Ungaria, pe care a învins-o în sferturile de finală ale probei de simplu.

La Ekaterinburg, Elizabeta Samara a mai cucerit o medalie, cea de argint, alături de echipa României.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑