Monaco - Rennes 1-1. Monegascii au remizat cu noroc și rămân fără victorie acasă în acest sezon



04 октября 2015

**Monaco - Rennes 1-1.** Monegascii au remizat cu noroc și rămân fără victorie acasă în acest sezon

AS Monaco rămâne fără succes pe teren propriu și după etapa a 9-a din campionatul Franței! Echipa din Principat a remiza cu Rennes, scor 1-1, dar, chiar și așa, a scăpat ieftin, fiindcă oaspeții au ratat o lovitură de la 11 metri!

Monaco a avut primele mari ocazii ale duelului cu Rennes. Diallo a respins mingea șutată de El Shaarawy, apoi Adama Traore nu a găsit spațiul porții dintr-o poziție excelentă. Totuși, oaspeții au fost cei care au deschis scorul. În minutul 41, Doucoure a înscris primul său gol din acest sezon.

Monegascii au egalat în minutul 51, prin Wallace. În cazul lui, o premieră absolută: nu mai marcase în Ligue 1! Rennes putea trece din nou în avantaj peste 14 minute: Fabinho l-a faultat pe Mbengue, dar Subasic a respins lovitura de la 11 metri executată de Pedro Henrique.

Finalul a fost al trupei lui Leonardo Jardim. Lemar a trimis în bară (85), iar Diallo a respins în prelungiri senzațional la șutul lui Carillo (90+3).

Monaco - Rennes s-a terminat 1-1, iar echipa din Principat rămâne fără victorie pe teren propriu în acest sezon din Ligue 1. Pentru oaspeți este al 4-lea 1-1 consecutiv!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑