Mordovia a cedat in fata echipei Spartak. Formatia Kuban Krasnodar a incheiat la egalitate, scor 1 la 1, partida in fata celor de la Anji Mahacikala - VIDEO



04 октября 2015

Rezultate slabe pentru moldoveni in campionatul Rusiei. Mordovia lui Ilie Cebanu a cedat pe teren propriu in fata echipei Spartak, Rostovul lui Alexandru Gatcan a pierdut categoric de la Zenit, iar Kubani, clubul lui Igor Armas, a reusit doar un egal acasa cu Anji.

 

Portarul nationalei Moldovei si al celor de la Mordovia Saransk, Ilie Cebanu, nu a reusit sa-si pastreze poarta intacta in partida de acasa cu cei de la Spartak Moscova. Cebanu a fost titular deja doua meciuri consecutive si nu a reusit sa se opuna la golul lui Popov din minutul 4. Aceasta a si fost reusita care le-a adus celor de la Spartak victoria.Intr-un alt meci, cu Alexandru Gatcan pe post de capitan, Rostov nu a reusit sa  opuna rezistenta campionilor de la Zenit. Echipa din Sankt Petersburg s-a impus clar cu 3 la 0 dupa reusitele lui Smolnikov, Dzyuba si Danny.


Tot ieri, cu fundasul nationalei Moldovei, Igor Armas, titular, formatia Kuban Krasnodar a incheiat la egalitate, scor 1 la 1, partida in fata celor de la Anji Mahacikala. Kuban a condus cu 1 la 0 gratie golului marcat de Melgarejo, iar oaspetii au egalat prin Boli.



Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑